Äntligen!!

Vi har klarat oss än så länge från svinis och mina vänner är redan friska..fick en lindrig variant. Så det är inte därför som jag inte skrivit utan att det var min dator som kraschade i början av veckan..Blå skärm och felkod  fatal system error..hur roligt är det på en skala ett till fem...suck..som tur var att vi gjort en backup på alla bilder iallafall en liten tröst...Vi bestämde oss att vi dock bara måste ha en ny laptop...vilket i-landsproblem eller hur..Min son har en egen dator men vi vill oxå ha en...det blir bråk annars...och vi vill ju ha julfrid till jul ;)
P.s erkänner att jag blivit databeroende d.s

Nu sitte vi och laddar för El clasico matchen Barcelona-Real Madrid..Min äldsta son är därnere med 4 kompisar för att se matchen och de har fått biljetter på nedersta raden bakom det vänstra målet så de kommer säkert synas på Tv..De ska ha en svens flagga med sig.vilken upplevelse för en fotbollstok!!!!

Hoppas ni haft en mysig advent med tända ljus för det har vi!

Ledig men ändå inte

Idag är det min lediga fredag men jag ska ändå till jobbet för vi ska renoveringshelg.. Vi delägare=slavar ska fräscha upp vår receptionsdel..ska bli jätteskönt att ändra om..Vår lokal är inte den bästa men vi har ett perfekt läge för kunderna och det är värt mycket!!!.. Typiskt bara att såna saker ska vara på min lediga dag..Jag ska iallafall ta mig tid och gå och träna innan..

Än så länge är min familj frisk...De som ligger i svinis mår inte så bra men inga akuta saker ännu ..Hög feber,hosta,halsont och tung andning..håll tummarna!!!

Ha en skön fredag!!!


Svininfluensa!

Nu har svininfluensan nått min omgivning..En av mina bästa kompisars barn har insjuknat och resten av familjen börjar känna sig dåliga,fick sina provsvar idag!. ...........håll tummen nu att de inte blir något akut....... Senast vi träffades var för några dagar sen!!! Vi har inte hunnit bli vaccinerade ännu,har ni? Jag har försökt göra det vid ett flertal tillfällen men vaccinet har ständigt tagit slut..Min son skulle ha vaccinerats för 2 veckor sen via skolan men det har oxå försenats...Man blir lite orolig .... det erkänner jag.
Hoppas att allt ordnar sig.
Vi har ganska lugnt på jobbet just nu ,många kunder sjuka...Varför kan  inte det sammanfalla.Just nu är eleverna sjuka men för två mån sen var det tvärtom...
Typiskt!!!
Ha det bra och ta hand om er...Kram!!


Va fort en vecka går!!!

Jag inser att det nu dröjt en vecka sen sist jag skrev..igen...Jag fattar inte var tiden tar vägen...Varje gång tänker jag att jag ska hinna lite mer men som sagt dygnet har bara 24 timmar..Idag har vi haft höststädning och jag har servat hela kvarteret med korv,ärtsoppa och punsch....vi hade tur att vädergudarna var snälla mot oss så det blev en lyckad dag...
Helgen har annars varit lugn..har bara tagit det lugnt och myst med vänner....skönt efter förra helgens party..hi,hi..krafterna behöver komma tillbaka. Jag har gjort min berömda porterstek med den goa såsen till familjens glädje och inser vad lätt det är att göra dem glada...inser att det inte är så ofta som jag lagar riktig mat..ska skärpa mig där med...Har börjat försöka träna lite mer men har lyckats vrida till knät när jag skulle till kvartersbutiken och handla..typiskt..hoppas att det blir bättre imorgon!!! Men som sagt jag har haft en mysig helg;D

Hoppas ni haft en mysig helg ni med????


Ha det bra!

 

Trött efter en partyhelg!



Sitter med en kopp kaffe och försöker vakna....

Vi har varit och firat en av våra goa vänner som fyller 40 om två veckor!! Han är sjökapten och kommer inte vara här då så han bjöd oss och några vänner på en partykryssning...Vad är bättre än att fira honom på sjön?!
Vi hade superkul!!! Full fart hela tiden...så man är lite mör idag...Tur att jag börjar senare idag!!!
Barnen hade klarat av att vara ensamma trots Halloween...skönt..

Förra veckan var tuff.Jag pluggade två dagar och är ovan att sitta vid skolbänken.....Vi ska byta ut vårt löneprogram och jag gick kurs för att kunna göra en konvertering..Det kommer bli en tuff vecka nu när jag ska få in alla uppgifter så att jag kan göra lönerna...men innan dess ska jag fixa månadslutsakerna...

Hoppas ni haft en bra helg?!!

Ska försöka vara lite duktig att gå och träna innan jobbet...det behövs vill jag lova trots all dans i helgen!
:) 


RSS 2.0