Tack Mia!

Jag blev helt varm i hela kroppen av att veta att jag har en så god vän som dig och att du känner det samma för mig.. Tack för de fina orden.. Älskar att läsa din blogg www.systerystersdagbok.blogg.se  

Kram!!!

Jag sörjer..

Tänker på alla som dött i Haiti... Det är hemskt med dessa naturkatastrofer...Min bror bor på Dominikanska republiken och jag är sååå glad att han inte blev drabbad men sörjer alla andra som inte hade samma tur..
Världens fattigaste land drabbas även av detta....varför?


GOD FORTSÄTTNING?!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!
Vi hade en jättemysig nyår med vänner...vaknade dock upp dagen efter med en rödnäsa..Jag har åkt på en dunderförkylning så det var inte av andra skäl..hi,hi..Jag är helt slut i kroppen,feber och ögon och näsan rinner hela tiden.. Bra start på det nya året..suck! Har redan fått tacka nej till trevliga saker vi skulle gjort i mellandagarna...och ligger uppkrupen med en filt i soffan och dricker varm glögg...Inbillar mig att det hjälper..Satt och titta på Föräldrafällan en film som jag sett förrut och grät som bara den..Jag har lätt för att gråta till filmer och det blir ju inte bättre av att ögonen rinner ändå..
Hoppas ni alla fått en bra helg!


RSS 2.0