Fredagsmyyyys!

Insåg att det var ett tag sen som jag skrev...förlåt..
Allt okej med mig..jag fick en tid hos Bengt min osteopat och räddande ängel och han såg till att jag är fit for fight igen..
Jag har skjutsat min store son till flygplatsen.Han och en kompis flyger till Liverpool för att se fotboll och min lilla grabb är och spelar fotbollsmatch..Konstig känsla att vara helt ensamma...Min man och jag inser hur vi kommer ha det i framtiden...Fredagsmyyys!

Ha det bra!


Aj,aj,aj

Min rygg har blivit sne igen...faaan.
Jag vred till ryggen i lördags när jag var och hälsade på min mamma! Trodde inte att det var så farligt men bilresan hem gjorde sitt och igår var jag helt sne..Jag har problem med min bäckenmuskulatur men det var länge sen ryggen hoppa snett...Jag har ringt min räddande ängel Osteopaten Bengt för att få hjälp men han hade bara telefonsvararen på...Håll tummen att jag kan få hjälp idag!!!

Hoppas ni haft en bra helg!


Nu är mörkret här...

Jag skulle ta en promenad tillsammans med en kompis. Vi bestämde halv åtta och det dröjde inte länge förrän det var helmörkt..Vi gickdärhelt svartkläddapåvägen och insågsnart att man inte såg oss..Nu är det dax att ta fram Reflexerna!!! Senast igår höll jag på att köra på en människa som liksom jag trodde att hon syntes...Jag blev skiträdd när hon bara pluppade upp på vägen...Tänk om inte fyrarna fanns?!

Hoppas ni alla haft en bra vecka!


Fästingbiten....

Helgen har varit helt okej men tiden går alldeles för fort och nu är det plötsligt måndag igen...
Började måndagen med väcka barnen..kan ibland vara nog så svårt och särskilt på måndagar av någon anledning...
När jag blev själv bestämde jag mig för att gå och träna...jag måste bli bättre på det pga ryggen!
När jag kört träningspasset så undrade jag vad som satt fast i knävecket...jo det var en äcklig fästing.
Jag hatar fästingar!!! Ringde en väninna och fick hjälp med att ta bort den..SKÖÖÖÖNT! Håller tummen att jag ska slippa Borrelia den här gången.
Hoppas ni alla haft en bra helg och måndag....SOV GOTT!


Helg men ingen sovmorgon.....

Lördag men vi har kursstart idag på jobbet så jag ska ta emot våra nya kunder och sen åka hem....en kort arbetsdag på en timme,lite onödigt men bra service..Jag var ju ledig igår så jag ska inte klaga.
Hoppas ni får en bra helg.. vi ska ta det lugnt. Kompisars dotter fyller år och bjuder på tårta samt en kusin ska sova över hos oss när föräldrarna ska på bröllop.Ska bli mysigt ;D


Ledig!

Gud va skönt att ha en ledig fredag. Jag har hunnit träna och ska nu ta en promenad till min svägerska och fika..Det är underbart fint väder så det gäller att passa på och njuta av solen nu innan vintern kommer..Hoppas den dröjer ett tag till...;D

Ha en skön fredag på er!


Tandis...

Nu har jag avklarat tandis för denna dag men han vill träffa mig 2 ggr till...Det blir en kostsam historia särskilt som min man också passade på att få tandvärk i somras...typisktmen jag får väl skylla på mig själv när jag går dit vart 5:e år. Ska bli bättring där så att det inte svider så i plånboken...

Jag ska strax gå och jobba..börjar lite senare idag..

Ni får ha en bra dag!


Sov gott!

Nu ska jag sova så att jag orkar gå till tandläkarn imorgon.....jag har två hål att laga...


Ha en skön kväll!

Jippi!

Brösten höll den här gången med!! Jag tycker alltid att det gör så ont att gå på mammografi och nu var det dessutom en ny som gick bredvid för att lära sig...snäll som jag är så blev jag hennes försöksperson men jag ångrade mig efteråt. Jag tyckte att det gjorde ännu ondare denna gång!!

Sitter med kaffekoppen i högsta hugg och försöker vakna. Börjar tidigt idag och jobbar till 18 lååång dag..Alla är iallafall okej på jobbet även de med misstänkt svininfluensa..Däremot ringer det mycket kunder som är sjuka. Det börjar märkas att Stockholm blivit drabbat..Jag förstår varför efter att ha åkt T-bana i fredags!!
Det var som vanligt när jag ska åka strul! Banfel gick alldeles för få tåg i rusningstrafik.Folk stod som packade sillar och en del snörvlade ikapp..
Jag är miljövän men jag åker faktiskt oftast bil(miljöbil ;D) till jobbet....och just detta är en av anledningarna

Ha en skön dag!


Falskt alarm!

Jag mår bra! Fortfarande stel i kroppen men ganska pigg så det var nog bara så att jag var utarbetad i förra veckan och därför så himla trött!!!  Man blir ju lite smånojjig när alla runt om en blir dundersjuka i influensasymptom...men än så länge verkar jag ha klarat mig.
Vi har haft en underbar helg med goa vänner som "vågade" komma och hälsa på!
Min väninna gjorde en jättefin blomsterdekoration som jag har på bordet...jag önskar att jag också hade sk gröna fingrar..





De enda blommarna jag verkar klara av är orchidéer för de behöver inte vattnas så ofta...

   


Obs! Får inte glömma att jag innan jobbet ska på mammografi...Bra att man kollar upp men fan vad ont det gör..tror alltid att brösten ska spricka. Hur gör de med de som har inplantat tro?

Ha en sköön kväll!

Sov gott!


Trött ont i kroppen...

Håll tummen att jag bara är trött och inte fått mina arbetskollegors influensa!!!!


Jag är inte sjuk än...

Tuff vecka blir det! Började måndagen med att gå till tandläkaren...väntade mig en liten utskällning eftersom jag inte varit hos honom på ett par år...men han var såå snäll. Dock får jag komma tillbaka och laga två hål(suck) samt att vi bestämt oss för att dra ut den eländiga tanden som jag fick uppsöka  tandvårdsakuten för i somras pga tandvärk..Han sa att han nog kunde rädda tanden men det är mycket jobb och ingen garanti att den blir helt bra..Bara att inse att man slarvat  med sin stackars tand längst bak..fy..Jag propagerar nu lite extra för mina barn att de måste vara noga med tandborstningen..


När jag sen kom till jobbet så hann jag knappt komma dit förrän min kollega kände sig risig..feber och gick hem..Hon tror inte att det är svininfluensan men man vet ju inte eftersom en annan kollega är drabbad sen i torsdags..Inte nog med detta så kom jag på att det var den sista dagen i månaden samt på hela räkenskapsåret...Så det blev en massa extrajobb..Avslut,inventering osv..Var hemma klockan halv nio på kvällen..Idag ska jag jobba från halv 9-18 samt toppa det med styrelsemöte på kvällen..Vill någon byta?

Hoppas ni får en bra dag!!!!

RSS 2.0