Min lilla kille har blivit tonåring!!!!

Vad hände?! Idag är det tretton år sen som jag blev tvåbarnsmorsa...fattar fortfarande inte vad tiden tagit vägen???
Han växer så det knakar så det dröjer nog inte mer än några månader förrän jag även är kortast i familjen!!!....Jag är sååå glad över mina två underbara söner..tänk att jag fick så fina barn..Jag hoppas att det ska gå bra för dem i livet..Börjar sent idag men gick upp tidigt för att gratta honom tillsammans med hela familjen..min man börjar ju jobba så tidigt på dagarna,..

Ha en bra dag!!!

SOLEN ÄR HÄR!!!!!!!!!!!!!

Nu har vi haft sol i nästan 4 dagar på raken...är våren verkligen på väg?? Jag hoppas!! Nätterna är fortfarande kalla men på dagarna så droppar det som bara den.. Jag håller tummen att snön är på väg att försvinna..är så himla trött på den nu.. Vi har superlugnt på jobbet och det beror nog delvis på den(Trafikskola)..eftersom jag är delägare i företaget så är det inte positivt om det är fööör lugnt på jobbet,vi måste få igång verksamheten så fort som möjligt!..
Idag börjar jag sent så jag ska ta en tur till gymmet på morgonen..

Ha en bra dag!!

LEDIG OCH SOL!!!

Solen skiner så om det inte var 11 minus ute skulle jag ta en lååååång promenad men en kortis ska det få bli iallafall eftersom jag faktiskt är ledig...
Idag ska jag bara hinna träna,följa med tre barn till frissan,städa,bowla(titta på) och sen förhoppningsvis gå ut och äta och snacka med en tjejkompis..Tjej får man väl fortfarande säga trots att man är 40+ ,eller???

Hoppas ni alla får en trevlig fredag!!


Det snöar igen....

Jag hörde just på nyheterna att det skulla vara uppehåll nu en vecka och sol...men var är solen? och det vräker ner snö....Jag måste ha hört fel eller något..hade inte hunnit få morgonkaffet ännu...
Jag sitter uppe alldeles själv så här på morgonen.. Killarna har sportlov och ligger och sover..lyck-ostar!!
Showen i fredags var hur bra som helst..underbar koregrafi...Var riktigt drag i slutet trots att medelåldern på publiken var ganska hög..vi kände oss unga..hi,hi..
Festen i Lördags var oxå kanon!..Alltid trevligt att träffa goa vänner....
Ha en skön måndag!! 

RSS 2.0