Godmorgon?

Idag torsdag visste jag knappt vad jag hette när jag vakna..sitter med en stor mugg kaffe och läste min väns blogg när jag nästan satt kaffet i halsen. Det hade brunnit på deras hotell men det hade gått bra. Skönt!!! Häftigt att man kan följa med på deras resa via bloggen:) Jag blir sugen att åka till N.Y men måste förståss spara pengar först :(

Nu har jag blivit övertalad att gå med i Facebook och känner mig lite kluven, men har jag en blogg ska jag väl kunna fixa det också..hi,hi..Jag fick faktiskt hjälp av min son trots att han först tyckte jag var pinsam. Jag har dock inte fått tilgång till hans sida på facebook,ännu :)...man får väl ta en sak i taget..hi,hi. Nu ska jag gå och jobba. HA EN BRA DAG!


Äntligen!

Idag har äntligen vårt datasystem blivit fixat och jag fått en egen arbetsplats igen! Vi har haft problem sen nyår med vårt nätverk sen någon dj-vla hacker var in på vår server och lekte i brist på annat att göra. Det har blivit en kostsam historia för mitt företag. IT-tekniker kan ta betalt och två nya servrar är inköpta..Håller verkligen tummarna att allt ska funka i fortsättningen!!

Tänker på mina vänner som är i N.Y de verkar ha det underbart..Sätter in en bild på deras kära mops,SÖÖT!...
Nu ska jag gå och sova! Kram :)


Ryggen höll :)

Min rygg känns mycket bättre nu än imorse trots en dag på jobbet,sköönt!
Tänk att vi fått vinter igen, jag som sett fram emot våren men vi ska som sagt åka skidor så efter det kan väl vintern ta slut,snälla!
Mina barn hade varit jättegulliga och försökt röjt upp lite hemma och det gör en på bra humör när man kommer hem från jobbet. Min underbara man är och kör lite korpfotboll. De är ett gäng grabbar som spelar under vinterhalvåret och har kul tillsammans. Jag tycker att det är viktigt att man får lite egen tid som förälder som t.ex jag fick i helgen :)
Nu kan man kanske inte jämföra en spaweekend med fotboll men ändå..hi,hi..
På fredag ska jag ut med jobbet och gå på krogen. En av  jobbarkompisarna är musiker vid sidan av och ska uppträda på Engelen så vi tänkte gå dit och digga lite schysst musik...oss slipper han inte så lätt..hi,hi..
På lördag och söndag ska vi på tårtkalas eftersom det är några kompisars barn som fyller år..Jag får nog börja träna lite mer så att jag inte rullar fram :)  Jag hoppas mina vänner som är i N.Y har det bra? Kommer ni ihåg den här kvällen när vi råkade beställa "lite" för mycket mat!.... Kul att jag kan följa er resa via din blogg! Kram


Insnöad måndag!

Igår snöade det hela dagen i Stockholm så att jag möttes av ett riktigt vinterlandskap när jag kom hem från min minisemester med tjejerna. Det positiva med det är väl att det är sportlov och att ungarna kan vara ute och ha kul men själv längtar jag efter våren... Det var härligt att läsa min väns blogg och att hon kommit välbehållen till N.Y!  Häftigt att jag nu kan följa med på hennes semester via bloggen..HA DET BRA!
Min spaweekend med tjejerna i Vänersborg var helt suverän förutom den långa bilresan som tog kål på min rygg. Vi har badat utomhushus i bubbelpool och badtunna,gjort  egna behandlingar på varann som tex rygmassage,fot och ansiktscrub. En utav oss kostade på sig en riktig behandling hos en massör. Hon valde Chokladmassage och hon var supernöjd me att sen gå och lukta choklad..Vi var även och shoppa lite inne i centrum men de stängde redan kl.14 på lördagen och helt stängt på söndagen, så vi hann inte med så många affärer..
På lördagen efter bad och spa åt vi en fyrarättersmiddag. Jättegott men väldigt små portioner så vi åt chips på rummet senare på kvällen..De hade ingen tv nere så vi bestämde oss för att se melodifestivalen på rummet och bjöd upp några härliga göteborgare som vi träffat i poolen. De kom efter middagen och melodifestivalen och vi hade jättetrevligt. Jag hoppas att man själv är som de när man fyllt sextio! De var några par runt 60+ som brukade åka tillsammans på överaskningssemester och de hade barn i våran ålder och ändå så hade vi det jättetrevligt,kul att man kan umgås över åldersgränserna. Dagen efter kom de och tackade för att de fick en härlig kväll tilsammans med oss.
På söndagen åt vi frukost och tog en promenad runt området. Hotellet låg på ett sjukhusområde så vi gick förbi både rättspsykiatrin och psykosrehab..och hotellet hade tydligen varit ett mentalsjukhus förrut. kändes ju tryggt..hi,hi..Jag kan tänka mig att det är fint på sommaren för Göta älv låg precis nedanför och de hade en massa aktiviteter som tex fotbollsgolf med utsikt över vattnet...
Nu är helgen slut och måndagens allvar börjar, tur att jag har sovmorgon för jag kunde knappt ta mig ur sängen i morse pga min eländiga rygg. .Känns dock lite bättre nu efter varit uppe och rört på mig..Barnen har sportlov men de får ha sovmorgon och sen klara sig själva. Vi hade inte råd att ta semester just nu utan åker skidor v.13 istället. Min äldsta son har en förmåga att bli sjuk lagom till loven så det är väl tur att vi inte ska iväg just nu.
Ha en bra dag!

Slappar och packardag..

Imorgon åker tjejgänget på Spa-weekend till Vänersborg. Ska bli jätteskönt att bara koppla av..
Just nu håller jag på och packa och ska sen ta ett fotbad så att jag slipper skämmas över mina ovårdade fötter när vi badar bubbelpool :) Man glömmer bort fossingarna på vintern när man inte går barfota och det är väl lika bra att raka benen lite extra oxå..hi,hi.. Hoppas min vän Mia får en härlig New York vistelse och att sonens 20års-kalas gick bra!?

 Brr.. jag är frusen av mig,hoppas poolen är varm?! :)

Biotips!

Nyss hemkommen från biokvällen och jag kan varmt rekommendera filmen!
"Australia" med Nicole Kidman och en snygging till motspelare som jag inte vet namnet på...Tur att jag hade näsdukar i väskan för den var väldigt gripande och tårarna rann ner på kinderna..Jag tycker om filmer med lyckligt slut och det hade den här :) Nu måste jag gå och sova eftersom jag börjar tidigt imorgon. 
P.S Visst hade vi härlig utsikt från balkongen när vi hade semester i Kroatien i somras? Längtar efter lite sol och värme nu,trött på vintern!

Härlig Onsdag!

Vackert väder,sovmorgon och bio på kvällen med mina svägerskor,trevligt!
Idag har jag tagit det lugnt med minst 3 koppar kaffe för att vakna...Jag har passat på att prata med banken angående ett bolån som ska läggas om. Känns bra att räntorna för en gångs skull är på väg ner i samband med omläggning :)
Ikväll direkt efter jobbet ska jag träffa mina svägerskor för en bit mat på restaurang samt bio,mysigt!

Idag ska jag oxå betala in en skidresa som vi ska göra v.13. Ska bli jätteroligt att åka iväg till Hassela med min familj. den äldste sonen ska vara hemma själv för första gången i 4 dagar, känns lite konstigt!!! Bara att inse faktum,han börjar bli stor!  Ha en bra dag!!!! :)


Härliga vänner!

Idag direkt efter jobbet åkte jag hem till en kompis som precis flyttat till Handen. De har flyttat från villa till lägenhet och har lite problem me att få plats med alla möbler och undrade om jag ville ha ett förvaringsskåp.. Är det något man alltid behöver så är det just sådana möbler som sväljer saker så att de inte syns.hi,hi.. Sagt och gjort så åkte jag dit blev bjuden på middag och semla och hade jättemysigt...Börjar sent imorgon så det gör inte så mycket att det blev sent :)

Imorgon ska jag och mina svägerskor gå på bio det är sista chansen att gå på "Australia" på "vår" bio i centrum. Har ni sett den? Hoppas den är bra för vi gav bio och middag i födelsedagpresent till en utav svägorskorna och hon fick själv välja film...

Min syster har faktiskt varit uppe ur sängen idag så hon har verkligen repat sig sen jag var och hälsade på henne  i Söndags. SKÖNT! Det är hemsk att se någon må  dåligt.. Jag har varit jätteorolig för henne men det verkar gå åt rätt håll.

Hoppas ni alla mår bra?! Jag fick ett gott skratt när jag läste min väns blogg idag och skulle önska att jag kom på mer att skriva om..hi,hi..Jag hoppas de får en härlig vistelse i New York!! 
    En av min mammas hundar..(har tax-kennel),söt eller hur? Tyvärr inte lärt sig att  plocka upp efter sig själv han heller..hi,hi..Tänkte på vad min vän M skrev om på sin blogg, att det var pinsamt att glömma b-påse när hon rastade  sin hund :)

Trött men glad..

Idag är jag jättetrött men glad att jag kommit upp ur sängen trots gårdagens långa bilfärd! :) Som tur var så börjar jag först kl.12 på jobbet men har en massa saker uppbokade som ska hinnas med innan.. (bl.a hälsokoll?!!) ..
Inte hört något mer om min syster och det är positivt, min mamma har lovat att ringa så fort hon hör någonting. Hon skulle ringa dit vid elvatiden och få prata med en sköterska så om inte förr så ringer hon då..
Ha en bra dag på er allihopa!!!! 
                                                               
                                       
                                            Vackra blommor..( fotot taget i Kroatien i somras)
                                                         Längtar efter sol & värme!!!

Vilken sjuk Söndag!

Idag har jag varit och hälsat på min syster som blivit allvarligt sjuk. Vi har inte haft någon kontakt med varandra på nästan 2 år och därför kom det lite som en chock när mamma ringde och sa att min syster åkt in med ambulans till sjukhus och blivit inlagd på intensiven!!..Hon kunde inte andas och svullnat upp pga vätska i kroppen. Det verkar som hennes hjärta inte orkar pumpa runt syre i kroppen. Läskigt! När vi kom till intensivvårdsavdelningen så fick vi gå in två personer åt gången och vi andra fick vänta i ett s.k familjerum. En sköterska kom in och berätta att min syster var envis och gjort stora framsteg. Skönt! De hade hittils tömt henne på ca 16 liter vätska så det var inte konstigt att hon mått så dåligt. Det kändes lite konstigt att se henne efter så lång tid..hon hade en massa slangar över hela kroppen och kopplad till maskiner som visade olika värden. Hon blev jätteglad att vi kom och hälsade på och till och med skrattade lite åt situationen och det är ju ett gott tecken! Jag hoppas verkligen att detta blir en varningsklocka för henne att hon ska försöka ta hand om sig bättre...Min syster lider av fetma och det är nog en stor anledning att hjärtat inte orkat med..Det postiva är nu att hon får hjälp av specialister! Jag är jättetrött av att ha kört så mycket bil..Min rygg är inte den bästa och jag försöker undvika att sitta still för länge men jag är glad att jag åkte och hälsade på min syster och hoppas att jag ska kunna ta mig upp ur sängen imorgon?... Igår på alla Hjärtans dag satt vi och tittade på melodifestivalen tillsamman med några vänner och jag fick underbara tulpaner istället för rosor av min man..Det blev dock lite sent så det är nog en till orsak för att jag är extratrött ikväll... SOV GOTT!

Det är fredagen den 13:e idag..

Jag har kommit på att jag är lite skrockfull när det gäller vissa saker som tex att det är fredagen den 13:e idag!!!
Igår hade jag en riktig otursdag så nu börjar jag oroa mig om vad som ska hända idag....suck
Jag är helt slut efter att ha jobbat mer än jag brukar denna vecka. Jag sitter och häller i mig kaffe för att vakna innan jag åter ska till jobbet. Jag trivs jättemycket på mitt jobb även om det säkert inte låter så men allt datorstrul och annat gör att jag känner mig väldigt trött..hoppas att det är fixat snart. Vi får hålla tummarna för varandra idag! 
Här kommer en bild från Kroatien när jag precis hoppat i det kristallklara havet,underbart!

                                                                   

Datorkrångel

Jag har precis gjort en virussökning och säkerhetskopierat min sons dator eftersom han säger att den "laggar" hela tiden.Jag hoppas att den blir bättre efter det för vi har inte råd att köpa någon ny!! Jag är inte duktig på datorer och är allmänt trött på att de har en förmåga att krångla när man är mest behov av dem. Vi har problem på jobbet också ! Någon tyckte att det var roligt att hacka sig in på vår server och leka lite.. Efter att vi kom på det och skulle vi byta lösenord kraschade hela serven!  :( 
Tur att man gjort backuper och kan återställa men det har hela tiden uppstått nya problem med den nya servern. Detta har kostat vårt företag en mindre förmögenhet för att hitta problemet med hjälp av dataexperter,suck! Vi är ett litet företag med tolv anställda men man är helt beroende av att datorerna ska fungera.Läskigt!
Imorgon blir en lång dag så jag ska faktiskt försöka gå och sova..Längtar och ser fram emot Sommaren!
                                                            
                                                                  


Skön Tisdag

Idag har jag faktiskt haft en bra dag trots att det är Tisdag. Jag hann med det jag skulle på jobbet trots att jag slutade tidigare och bara det är en bedrift...hi,hi... Dessutom var hela familjen bortbjudna på middag och vi hade jättetrevligt!
Vi kom hem vid 10-tiden så nu ska vi snabbt i säng för imorgon blir det en lång dag. Jag längtar till nästa helg då vi är fyra tjejer som ska åka iväg och koppla av på ett spahotell. Ska bli härligt att bara slappa och äta på restaurang. Det är man verkligen inte bortskämd med!! :)
    

SOV GOTT!!

Sov gott!

Jag har precis tittat klart på säsongsavslutningen på Prison break och det var som det brukar spännande..Min man tycker inte om den serien längre och har redan lagt sig men jag har svårt att sluta titta på den även om det blivit overkligt med alla rymningar och invecklade planer......Imorgon börjar jag tidigt på jobbet så det är verkligen dax att gå och sova. SOV GOTT!     


Solig Måndag!

Nu är helgen slut och det trista vädret med..Självklart sticker solen fram nu när man ska till jobbet! Jag börjar lite senare på måndagar så jag hinner iallafall med en liten promenad(om man vågar pga av ishalka?!)...
Idag fick jag sovmorgon eftersom barnen har studiedag och inte behövdes väckas,sköönt! :)
Hoppas att vi alla får en bra dag! 

Nu är helgen slut :(

Va snabbt tiden går när man har trevligt!! Den här helgen har svischat förbi..
Vi har precis kommit hem från Å och S och har haft en trevlig kväll. Imorgon är det måndag och vardagen tar vid...
Nu ska jag gå och sova!


"Röjar" Söndag

Igår var vi och träffade våra underbara vänner M och J och hade en jättemysig kväll! Det är alltid lika trevligt när vi träffas även om det inte blivit så ofta under de senaste åren..Det har varit svårt att få vardagen att gå ihop och hinna träffas men det ska vi ändra på nu när barnen blivit större.. 
Det var M som lyckades få mig att skapa denna blogg igår, så att vi kan hålla kontakten med varandra och se vad vi gör på dagarna :) Jag ska försöka vara lika duktig som hon är med sin blogg och det blir inte lätt..hi,hi..

Idag ska vi röja huset dvs tvätta,städa och kasta skräp..trist men nödvändigt,suck.. Va kommer allt ifrån? Vi är mästare på att sprida våra saker omkring oss och måste tyvärr ta till s.k "röjardagar"..
 Ikväll ska vi ta en fika med min svågers familj men vi får ta det när alla barns idrottsaktiviteter är klara.
Ibland klagar vi på att man alltid har tider som ska passas men är samtidigt glada för att vi vet vad barnen gör! 

Vad tycks om min nya layout på sidan? Jag tycker att detta blev mer "jag"..
Hoppas ni får en härlig söndag!!!! Jag drömmer redan om sommarens blommor(se bild)

Hjälp! Nu är jag ute på hal is..

Jag har blivit inspirerad av en av mina bästa vänner som startat en blogg att själv skaffa en!!

Nu kan vi lättare hålla kontakten med varandra och se vad vi gör på dagarna samt ge varann lite middagstips och andra trevliga saker. Jag är en totalt oteknisk person som mest sett datorn som ett arbetsverktyg så ha inte så stora förväntningar i början men jag lär mig nog med hjälp av min vän :)

                                                           


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0