Imorgon är det 1:a April!

Tänker på att det är 1:a April imorgon och jag ska göra allt för att inte bli lurad! :)
Idag har jag haft en lååång dag på jobbet och inte hunnit varit ute och njutit av det fina vädret...Lagom när jag slutade för dagen så började det att regna,typiskt!!...
Min rygg protesterar fortfarande efter bilresan och de dåliga sängarna i stugan när vi var på skidsemester men trevligt hade vi så det var det värt!! Imorgon ska jag träffa min sjukgymnast så vi får väl se vad domen blir..hi,hi..Jag pratade med en kompis och vi bestämde att vi äntligen skulle försöka ses nästa vecka på en s.k afterwork. Mysigt! :)
Imorgon blir det nya tag på jobbet vi har massor att göra och det är dessutom ny månad och det blir då extra mycket bokföring och löner som ska fixas..Jag ser framemot att det nu blir ljusare tider och förhoppningsvis så håller vädret i sig så att det blir Vår! Ha en skön kväll!!

Award!! Tack! ;-)




Titta vad jag fick av min underbara vän,Mia!!
Jag blev jätteglad!  Jag har inte så många vänner som "bloggar"  men det var hon som fick mig att börja så att vi kan hålla kontakten :-) Tack!!  Vi måste träffas snart...Kram

Hemma igen efter skidweekend!



Jag längtar efter sommaren!!! Vi hade det underbart i Hassela men nu vill jag inte se någon mer snö!
Det  vräkte ner både Lördagen och Söndagen så jag var riktigt glad att se att snön smält bort när vi kom hem för nu räcker det....Idag måndag börjar jag sent på jobbet så jag ska försöka räta ut min rygg efter bilfärden..Det är enda nackdelen med att vara borta. Min stora son hade klarat sig jättebra hemma själv...försökte få ur honom info och om han saknat oss lite?.. (men fick inte så mycket respons)... Skönt att allt gått bra!
Vora goda vänner hade varit ute och ätit en god middag igår med svärföräldrarna,lät jättemysigt.!! Vi var också förbi mina svärföräldrar på vägen hem och åt hemmagjord älggryta,smaskens :) Det var ett tag sen vi var uppe och hälsade på dem så det kändes jättebra att äntligen ses.
 Idag skulle vår Mc-säsong starta på jobbet men läraren ringde och var sjuk...När vi plockar ut motorcyklarna är det ett Vårtecken så vi får hoppas att han blir frisk fort.. :)
 Ha en bra Måndag!

Snöfall!!!!

Nu inatt kom snön upp till Hassela! Hörde att det varit snökaos i  Stockholm medans vi hade sol och lite blåst men nu har vi bara snö...Vart kommer allt ifrån??. Hitta knappt bilen,ska vi aldrig få vår?..Jag längtar efter sol och värme! Alla utom jag är i backen och åker skidor men jag ska snart ta en prommis för att röra mig lite..Sängarna är döden för min klena rygg :( 
  

Solen skiner!

Vi har kommit fram till Hassela skid och sportanläggning där vi ska avnjuta en skidweekend tillsammans med goda vänner. Solen skiner och alla är i skidbacken utom jag som inte vågar åka pga min eländiga rygg :(
Jag har det mysigt iallafall..skönt att bara ta det lugnt! Resan upp gick bra även om vi kom fram först vid åttatiden igår kväll. När vi kom fram var det livat värre eftersom våra vänner redan kommit vid tolvtiden och fixat så att vi kunde sätta oss med ett glas vin och dukat bord. Underbart gäng och det blev väldigt sent... :)
Hoppas ni får en härlig fredag ni oxå!!!!!!  Kram

Tisdag snart Onsdag..

Har precis kommit hem från en av våra grannar som oxå råkar vara en av våra bästa vänner :-)
Vi har suttit och planerat våra skidweekend! På torsdag åker vi till Hassela där vi ska tillbringa en härlig weekend i glada vänners lag. Eftersom jag själv undviker att åka skidor ska jag hoppas på fint väder så att jag kan sitta ute och njuta av solen(drömma kan man ju alltid..)Jag tar nog med "laptopen" så att jag kan läsa min väns blogg..hi,hi..blir en stor saknad annars. Vi ser oxå framemot att testa deras bastu och bubbelpool.. :) Imorgon slutar jag tidigare så att jag kan följa med på min sons info-möte i skolan angående kommande Italienresa. Tänka sig att min lilla son ska åka utomlands utan mig..känns väldigt konstigt men det är bara att inse faktum...Ha det bra!
 Hoppas det blir sol så att jag får njuta av vårsolen!  Här sitter jag och min härliga svägerska och väntar på kyparen som kommer med Gluwein när vi var i sälen förra året.. ;-)

Fredagsmys!

Ska snart gå och lägga mig efter en mysig fredag tillsammans me goda vänner!
Vi åt tacos och tittade på "Så ska det låta" samt slutet på "Lets dance" på tv:n och hade det jättetrevligt..Det blev tidig kväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Vi har en handledarutbildningskurs och några goda vänner ska delta så det gäller att vara där i god tid..hi,hi..
Idag blev jag intervjuad  på radio igen angående en bedragare som lurat tusentals företag på över 100 miljoner kronor via s.k blufffakturor. Vi råkade ut för honom 2005 men polisanmälde honom och betalade aldrig fakturan...Han har blivit fälld idag och fått 5 års fängelse för bedrägeri och Ekonyheter ringde och ville att jag skulle kommentera fallet eftersom vi var en av målsägarna(pga att vi polisanmält honom).. Jag vill inte att andra ska bli lurade så jag ställde upp på intervjun!!.
Trist att det finns så oärliga människor omkring oss! Många har säkert betalt fakturorna för att slippa trubbel med att bestrida och göra polisanmälning samt rädsla för att hamna i inkassoregistret...och så länge folk betalar så dyker såna här bedragare upp. OBS! kolla varenda räkning jättenoga innan ni betalar... Han har ju som sagt tjänat över 100 miljoner på sin verksamhet!!
Igår var jag och min kära man på Ikea och även om vi skulle dit och köpa endast småsaker som bestick,servetter och värmeljus så blev det lite mer( Kvittot visade på drygt 1400:-). Varför blir det så?
Imorgon ska jag prova på att baka en marängtårta til min sons försenade födelsedagsfrande,håll tummen!
 Längtar efter sommaren!
Hoppas ni får en trevlig helg!

Solig Onsdag

Våren är här!!!
Fåglarna kvittrar,solen skiner och snön börjar äntligen smälta bort,skööönt!
Jag är verkligen inte någon vinter människa även om jag föredrar snön mot gråtrist regnväder. Jag känner att solen gör att man får tillbaka lite energi igen och att man kommer ur sin vinterdvala :-)

Igår fyllde min yngsta son 12 år,vad tiden går fort! Tycker inte att det var länge sen man gick vårpromenader med barnvagn men det var det visst..hi,hi..Han fick sitt efterlängtade Wii i present och var överlycklig! På Lördag ska vi ha tårtkalas med släkten...

Godmorgon!

Nu är det Måndag igen ! Tiden bara rusar iväg...Igår hade vi något av en slappardag eftersom vi var slut efter allt som vi gjorde de andra dagarna..Idag kommer det bli en intensiv dag på jobbet. Måndag samt kurstart är ingen lyckad kombination men ibland har man inget val ifall verksamheten ska fungera..
 Idag innan jobbet ska jag dessutom på motionskoll..känns inte så bra eftersom jag slarvat lite med det pga ryggont ,brist på tid (samt varit lat...suck..) Jag måste bättra mig på den punkten så jag inte är tillbaka på noll igen! Bara för ett år sen klarade jag ju ingenting och jag vill inte komma dit igen. Det finns roligare och viktigare saker att göra en att titta på testbilden på TV!          

Sköönt!

Gud va skönt att vi inte skickade Caroline till finalen i Moskva men det var på håret...
Vi var ett gäng som satt igår tillsammans och höll tummarna för att hon inte skulle vinna! Alla hade vi olika favoriter men var ense om att vi inte ville att hon skulle representera Sverige,trots att hon tydligen blivit storfavorit!?  :)

Vår granne har visning på sitt hus om 10 minuter så jag ska sitta och smygkika på våra eventuella grannar. Lite pirrigt är det eftersom man bor så nära varandra så jag hoppas det blir trevliga människor som flyttar in.....


Dansglad?

Jag blir alltid så glad när jag ser detta filmklipp. Hoppas det är lika för er! OBS! Glöm inte att sätta på ljudet...

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html

Ha en trevlig Fredag!

Ledig dag=städdag...

Fredagen den 13:e igen...
Hoppas det blir en härlig dag. Jag ska städa,tvätta,handla och ikväll på födelsedagskalas..
Ha en skön fredag!!
  Tårta ikväll? :)

Biotips!

Ikväll var jag och en kompis på Bio och såg "Män som hatar kvinnor",jättebra!  Jag sträckläste böckerna för något år sen och jag blev inte besviken på filmen..Det var lite impulsartat att gå just ikväll vi hade pratat lite löst om det eftersom jag slutade tidigt idag. När när hon sen ringde och frågade så hade jag fullt upp och visste inte om vi skulle hinna gå.. men det gjorde vi som tur var :). Idag var det kul på jobbet trots all röra men vi börjar se en ljusning på tillvaron..sköönt!
 Nu har vi vinter igen medans jag längtar till sommaren!!..( Då är man ju mindre insnöad än vanligt )  :)

Känns detta igen?

Jag har alltid haft lite problem med fickparkering och manövrering och tycker att det är skönt att se att jag inte är ensam,not!..

http://www.youtube.com/watch?v=7SsbMNcpie0


 Det gör ju förståss inget att det kanske är dax för dessa att vända sig till min bransch eftersom jag är delägare i en trafikskola :)..hi,hi..Jag hoppas att de verkligen inser att det behövs!

Ha det bra!

Måndag....

Vart tog denna helg vägen? Vips så var det Måndag igen och jag sitter och pimplar kaffe för att vakna......
I Fredags efter jobbet så rev vi vår gamla receptionsdisk och byggde en provisorisk arbetsplats så att dagen kan funka idag tills den nya receptionsdisken blivit monterad. Ska bli skönt att få en ergonomiskt bra arbetsplats :) Efter vi var klara med rivningen gick vi och åt och tog någon öl innan jag åkte hem. En kompis som varit ute på kvällen kom över till oss (efter 12) och vi satt uppe och surra en stund, jag tror klockan blev efter 2...

Lördag sov jag bort halva dagen,vakna halv elva! E skulle på fotbollsmatch samling ett så det var bara att gå upp och försöka se pigg ut där man stod och frös på fotbollsplanen.. Det var riktigt kul att se dem spela efter att det varit uppehåll med fotbollen pga av vintervädret...E älskar fotboll och gjorde ett mål, men helst vill han stå i mål det ligger kanske i generna..hi,hi.. både jag och hans pappa har varit målvakter! Jag var väldigt duktig på att släppa in mål men kul hade vi :)
På kvällen var vi hos vänner och åt middag och titta Melodifestivalen,vi var tre familjer med barn +2 vuxna...Trevligt men intensivt ! Min man gick hem med E vid halv tolv tiden jag blev kvar längre,kom inte i säng förrän efter 2 igen!...

Söndag så satte jag klockan. Skulle möta en arbetskamrat på jobbet och slå följe med honom till Lidköpings Universitetssjukhus där en kollega ligger inlagd. Läskigt  för han fick som han trodde influensa som övergick till lunginflammation och sen domningar i händer och till slut förlamad.. Han är bättre nu efter att de akut fått opererat honom i nacken. Stafylokocker hade angripit  kroppen  och han får nu medicinsk behandling och de tror att han ska kunna bli bättre så att han kan klara av att bo hemma igen efter mycket rehabilitering,säkert månader på sjukhuset...Han var helt klar i knoppen men trött av all medicin men humöret höll han uppe och var tacksam för att inte infektionen satt sig 2 kotor längre upp i nacken för då hade han dött..(även om han var väldigt nära nu oxå). Man får lite perspektiv på tillvaron när sånt här händer..Vad klagar man på?. Jag kan faktiskt äta och gå på toa utan hjälp......

Ha en bra Måndag!

  Grannens katt vaktar våra marsvin,eller?..  :)
 

Torsdag snart Fredag :)

Nu har jag ytterliggare en rolig sak att se framemot i väntan på våren.. 22/5 åker jobbet till Riga i 2 nätter och firar vårt 10-års jubileum! Ska bli jätteroligt för jag har aldrig varit där..Oj nu måste jag hämta min son från fotbollsträningen,tiden gick alldeles för fort. Ha det bra!  :)

Tisdag

Idag har jag jobbat hela dagen med bokföring..Jag tycker inte att det är så roligt med alla papper men har man eget företag så är det bara att bita ihop om man vill ha koll på läget..Jag fick positiva nyheter angående min syster som blev inlagd på sjukhus för en tid sen. Hon har fått komma hem idag 47kg lättare!..Inte konstigt att hon blev akut sjuk med så mycket extra vikt(mest vätska) att bära på. Hon har en lång väg att framför sig för att må ännu bättre men en god bit på väg :) SKÖÖNT!  Jag ska ringa och gratta henne på födelsedagen imorgon,hon fyller 45år..Imorgon börjar jag inte förrän 12 så jag tänkte träna lite innan, sen har vi handledarkurs på kvällen så jag jobbar till ca halv åtta..Torsdag jobbar jag till 15 och fredag ska vi äntligen riva vår receptionsdisk på jobbet!! Den är inte ergonomisk och trolig orsak till min dåliga rygg så jag ska verkligen inte sörja och på måndag kommer de och monterar upp en ny disk!! Jippi!
Hoppas min vän Mia kryar på sig. ha det bra sov gott!!
 Jag i min rosa pyjamas med nallar på i korridoren på hotell Hehrne i Vänersborg när vi var på spaweekend! Skrämde nog bort alla gäster..hi,hi..P.S Hade nog tagit "något" glas vin innan :)..D:S

Händelserik helg!

Ett tag sen jag skrev något i bloggen men det har varit full fart så jag har verkligen inte hunnit. har haft fullt upp med facebooken :)Har precis kommit hem från födelsedagsfirande av en väns nioåriga son. Jättetrevligt! Vi tittade på melodifestivalen och sen körde vi singstar. Jag förlorar alltid i det är inte ett uns musikalisk. Tidigare på dagen var vi både Kista och Solna centrum för att försöka hitta ett par skor åt min sjuttonåriga son. Vi gick bet :( Jakten fortsätter. Imorgon ska vi till Haninge och hälsa på goda vänner. Det blir säkert tårta där också eftersom deras yngsta kille fyller 14 samt att vi ska fira deras sjuttonåring som fyllde får två veckor sen. I torsdag var jag hemma hos en kompis på afterwork så det var tur att jag var ledig på fredagen:)Vi hade trevligt med vin och tapas..I fredags var jag ute med jobbet. Först åt vi på Shamrock och sen drack öl på Engelen och lyssna på liveband. En av jobbarkompisarna spelade trummor i bandet.Han var skitduktig!!!! Bandet var jättebra och vi hade en supertrevlig kväll!!! Läste på min väns blogg att de kommit hemfrån N.Y och resan hade gått bra.SKÖÖNT! Man är alltid lite orolig när vänner är på resande fot . De verkar iallafall ha haft en jättemysig semester. Nu ska jag gå och sova.KRAM

RSS 2.0