Ledig=mulet

Hej!

Efter att ha jobbat hela veckan med rekordvärme och sol så var jag idag änligen ledig! Gissa vad det är för väder idag?..jo, självklart är det mulet och det ligger åska i luften,typiskt!!  Jag har dessutom varit vaken halva natten eftersom vår lånekatt blev sjuk. Vi har tagit hand om en underbar katt medans våra vänner varit på husbilssemester och de ska komma idag och hämta honom. Han har mått jättebra hela tiden men igår på kvällen började han plötsligt kräkas och fick diarré och bara gnydde..Han som vanligtvis vill gosa och spinner med ett brummande ljud satt bara i ett hörn och skaka..Jag blev livrädd och kunde inte somna satt och googla om vad man skulle göra om katten var sjuk osv...Han hade väl troligtvis fått solsting eftersom han är svart eller ätit något olämpligt för nu mår han bättre..SKÖNT!


Usch, nu börjar det åska rejält här så jag stänger av datorn snabbt..Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: attis

Här är varken regn eller åska. Solen skiner mer och mer. Lite svalare är det dock. Skönt att katten blev pigg igen. Det finns så mycket gott. Det gäller bara att ta sej tid att göra dem oxå.

Kramis

2009-07-03 @ 11:40:16
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: sannof

Här har det vart kanonväder hela dagen.. blåser lite men det är bara skönt... Hoppas det blir bättre väder åt dej i morron.. =)

Postat av: Sussi

Vad skönt att han mår bättre nu.. Kan förstå att du blev rädd eftersom det inte är din katt heller! Det skulle nog inte kännas så bra om det hände nåt allvarligt med honom när han är hos dig. Tur att det inte blev så :-)



Ha en fin kväll

2009-07-03 @ 21:37:39
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
Postat av: sannof

ja tur katten piggnade på sej=)

Postat av: Mia

Hoppas du fått njuta lite av värmen i helgen. Vi är hemma nu, det var toppen skönt på landet.Kram

2009-07-04 @ 20:45:21
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0