Blåsig och regnig men härlig helg..

Vi har haft en underbar helg uppe i Dalarna men vi trodde vi skulle blåsa bort..
Det  blev en snabbvisit på torpet..Min man målade och jag och yngsta sonen var på auktion,la blommor på graven och åt mjukglass...äldste sonen var hemma. Känns konstigt att han blivit så stor att han kan vara hemma själv..och att han faktiskt klarar det..
Min Morbror och fru hade varit helt fantastiska! De hade rensat i Ladan och säkert åkt bort med 8 släpvagner medskräp..det hade tagit 3 dagar och det var helt fantastiskt och  stort att gå in där..låg till och med trasmattor på golvet..TACK!!!!!!!!
Jag hittade en massa svamp på mitt hemliga ställe..Plockade säkert 3 liter gula kantareller på en halvtimme..min rygg mår inget bra nu..men det var det värt! Helt underbart att komma till skogen och att det är gult överallt!!!
Hoppas ni får en bra vecka..jag får se hur min  blir?! En kollega har insjuknat i svininfluensa och eftersom vi är ett litet företag så är det säkert någon mer som blivit smittad..inte alls roligt...Håll tummarna!

Äntligen Fredag!



Skämt å sido så ska jag ha en lugn familjehelg på landet...
Jag e ledig idag men ska packa,ta emot sotarn...och vi åker iväg sen när de andra kommer från skola och jobb.

Ha det bra!!!!

Hektisk Onsdag

Tänkte att det skulle vara lugnt idag men jag glömde tiden..Satt och njöt med en kopp kaffe när jag kom på att jag lovat mig själv att jag skulle träna innan jobbet eftersom jag börjar sent..Sagt och gjort rusa iväg ,träna,duscha och sen skynda till jobbet..Förhoppningsvis kommer jag vara nöjd sen..Ha en sköön dag!

Underbar helg!

Haft en underbart rolig och trevlig helg..men är nu lite trött.
I fredags var jag på afterwork med några vänner och vi hade jättetrevligt..jag kom inte hem förrän halv fyra på morgonen..Kors i taket..Lördag hade min son fotbollsmatch samt att jag skulle fixa kräftskiva i vårt kvarter tillsammans med resten av aktivitetskommitén..Det blev jättelyckat..och idag har vi städat!!!
Nu ska jag sova!

Grattis J

Min goa vän Mias man fyller år idag!! Grattis!


Hjälp! Svininfluensan är här...

Igår på väg till Ikea började jag känna mig lite snuvig..Började nysa i bilen som en tok,ögonenoch näsan rann som om man satt på en kran..Jag hade få en allergichock!! Mot vad har jag ingen aning?.. På Ikea stirrade folk som sjutton där jag gick runt med röööd näsa och snörvlade..Jag såg skräck i deras ögon och de trodde säkert att jag hade svininfluensan..
Det var hemskt jag gjorde säkert av med 50 servetter( från restaurangen)för att snyta näsan med..När vi väl kom hem kände jag mig helt matt och febrig..Jag tog tempen men icke då..Efter att ha tagit allergitablett så blev det bättre,tack och lov!!
Vi hittade iallafall en arbetslampa och kontorsstol till min stora son som tar studenten i vår..Tänkte att han skulle plugga ordentligt..hi,hi..Vi fick oxå tips om förvaringsmöjligheter så att vi ska kunna fixa lite här hemma och inträdesbiljetten till Ikea blev som vanligt över 1000:- !

Ledig

Jag tog mig ledigt idag och har varit och tränat. Puh va jobbigt det var efter att ha haft uppehåll i 2månader...Dax att ändra vanorna nu efter sommaren så att jag kommer i min garderob samt förebygga ryggont.
I eftermiddag blir det en tur till Ikea..Vi måste få ordning på hemmet eftersom vi alltid har så rörigt och behöver få lite inspiration!
Ikea på en vardag kan man väl stå ut med. Då kanske man slipper slå sig fram i trängseln,eller? ;D

Ha en bra dag!


Måndag!

Vart tog helgen vägen?...Jag tycker bara dagarna rinner iväg...Det har varit en skön helg med goa vänner,fotbollscup och hyfsat väder. Igår höll vi dock på att blåsa bort i stormen och mitt svampplockningsförsök gav ingenting förutom motion men det behövs i och för sig  efter denna sommar!! ;D

Ha en skön dag!


Äntligen Fredag!

Idag ska jag som vanligt jobba....men jag slutar tidigt, sköönt!
Man är lite trött så här i slutet av veckan så det är välbehövligt med helg ;D
Direkt efter jobbet ska jag klippa mig oxå välbehövligt..hi,hi..
Jag tänkte jag skulle vara lite fin för imorgon var det 23år sen jag och min man blev ett par!
Tänk att han stått ut med mig så länge... Visserligen har vi bara varit förlovade i 21 år och gifta i 12 så han kanske tvekade, eller var det kanske jag..hi,hi.. Vart har åren tagit vägen? Jag hinner inte med längre, tänk snart är ..


..min äldsta son 18 och om några år kanske jag blir titulerad "farmor"....Gud va gammalt det låter..och jag som fortfarande "bara" är 20!(not...)

Ha en skön fredag!!!

Underbar helg!

Vilken härlig helg jag haft med underbart väder och härliga vänner..Kan inte bli bättre!!
I lördags var vi på båttur och grillade på en liten ö för att sen avsluta dagen hemma hos våra vänner där vi åt en god middag och satt och njöt på deras mysiga balkong!! Min vänninna är utbildad florist och det märks,eller hur?!!!!!






Det är lite skillnad när man sen kommer hem till sin egen ovårdade rabatt...hi,hi..
Förra året var det jättefint på min tomt för då var hon där och fixade!
Jag är så glad för att jag har så bra vänner ;D

På söndagen satt vi och fikade och tittade på fotbollsderbyt på TV och på kvällen var
vi bortbjudna på middag,underbart!
Blev lite vin (med påfyllning..) så jag tog det säkra före det osäkra och åkte buss till jobbet!

Min arbetsdag gick bra trots att jag var trött men ikväll vill vi bara ta det lugnt fast att vi
blev överbjudna på kvällsfika med nybakad kaka...Bara att inse att man inte är"tjugo" längre!

Ha det bra!


Härlig fredagkväll!

Skönt  väder,god mat (och vin)tillsammans med trevligt sällskap kan det bli bättre?! ;D
Imorgon ska vi ut och åka båt i skärgården tillsammans med goa vänner och det verkar bli bra väder,HÄRLIGT!
Jag känner att jag är värd det efter att ha slitit hela veckan på jobbet när många andra fått njuta av det vackra vädret!!!



SOV GOTT och HA EN TREVLIG HELG!!!!!

Sov gott!

Ska upp tidigt igen imorgon och jobba...så det är nog bäst att ta tjuren vid hornen och gå och lägga sig!

En lång dag på jobbet...

Det blev en lång första dag på jobbet...Mina barn var och tittade på Hammarbymatchen så jag bestämde mig för att vara kvar på jobbet och rensa i pappershögen som vuxit under semestern. Vi har alltid mycket bokföring osv som måste fixas vid månadsskifte. Tiden gick jättefort så jag fick skynda mig till nio och hämta killarna när matchen var klar. Sköönt att komma hem efter en så lång arbetsdag som dessutom hånat mig med underbart sommarväder nu när min semester är slut :(
Jag lovade er lite semesterbilder...varsågoda:
 Vår översvämmade strand...I vanliga fall börjar den jämns med stenkanten..Det har regnat kopiösa mängder under julimånad..
 Bryggan låg nästan en meter under vattnet!!
 samma brygga som ovan fast som den brukar se ut...
 Vi har hållit på och renoverat. Fönstrena behövde verkligen ses över likaså skrapade vi bort den vita färgen på alla husknutar och målade på nytt ...


Vi passade oxå på att renovera hallen på övervåningen som var väldigt mörk och trist.
Se före och efter bilderna och säg vad ni tycker. Tänk vad lite färg kan göra...
Före:




Och nu kommer efterbilderna:







Vi har inte bara jobbat på semestern utan passat på att njuta av lugnet och även av att goa vänner kommit
och hälsat på när de haft vägarna förbi..Några stannade även kvar och sov över ett par nätter..trots regn och mygg. Vi har
faktiskt haft några fina soldagar oxå!
Ha en skön kväll!
 En vy på hästhagen med Dalälven nedanför..


Slut på semestern,suck!

Vad fort dessa 2 semesterveckor försvann!! Vi har haft det underbart i Dalarna med blandat väder..
Innan vi kom upp hade det regnat kopiöst och Dalälven var en meter högre än vanligt..Bryggorna var under vatten!
Vi har njutit av lugnet,jagat mygg och renoverat stugan..men nu är som sagt min semester slut och jag ska jobba redan imorgon,suck :(
Jag ska återkomma med lite semesterbilder så snart jag hinner

RSS 2.0